Χρήσιμα

 
 
 
 2search Χρήσιμα    Συνολικά υπάρχουν 67 σχετικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι.
 
 Πρόσφατες προτάσεις χρήσιμων δικτυακών τόπων:

   Φάρος τυφλών της Ελλάδος
Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος. Σωματείο ειδικώς ανεγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό, επιχορηγούμενο και εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Iδρύθηκε το 1946 και στόχος του είναι η υποστήριξη των τυφλών ατόμων, η μείωση των συνεπειών από την απώλεια της όρασης καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού και της Πολιτείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

   Πυρσός
Αθλητική ένωση τυφλών. Πληροφορίες για το σύνολο σχεδόν των διεθνώς αναγωνρισμένων αθλημάτων τα οποία είναι προσιτά σε τυφλούς ή σε άτομα με μερική όραση. Σχετική αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, στόχοι αθλητών, προβλήματα που αφορούν τον αναπηρικό αθλητισμό, άρθρα, αίτηση ενδιαφέροντος.

   Μονάδα αγωγής κωφών
Η βασική αποστολή της Μ.Α.Κ. είναι η παροχή εξειδικευμένης γνώσης στους φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης καθώς και η έρευνα σε τομείς οι οποίοι αφορούν τους κωφούς και την εκπαίδευσή τους.

   Η Αργώ
Σωματείο ναυτικών γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες. Δίνει προτεραιότητα σε οικογένειες Ναυτικών (εφόσον υπάρχουν κενά εξυπηρετεί και προστατευόμενους άλλων ταμείων) στις οποίες υπάρχουν άτομα με νοητική στέρηση, αυτισμό, συνοδές αναπηρίες.

   Ερμής
Σωματείο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία. Παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια (ηθική, οικονομική και κοινωνική) για θεραπεία, εκπαίδευση, κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση.

   Ελληνική εταιρεία προστασίας & Αποκαταστάσεως αναπήρων παίδων
Το ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιστορικό, υπηρεσίες, παραρτήματα.

   Έδρα
Κοινωνικός συνεταιρισμός στο χώρο της ψυχικής υγείας και της νοητικής υστέρησης. Λειτουργία δύο οικοτροφείων, ενός παραγωγικού εργαστηρίου και ενός θεραπευτικού - εκπαιδευτικού κέντρου. Πλροφορίες για εκδηλώσεις, επιστημονικές δραστηριότητες, ανακοινώσεις, επικοινωνία.

   Αντωνοπούλειο ίδρυμα
Κοινωφελές ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα.

   Αναπηρία τέλος
Δικτυακός τόπος για την αναπηρία. Άρθρα, φόρουμ, chat, χρήσιμοι σύνδεσμοι, κ.α.

   ΚΕΑ/ΑΜΕΑ
Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

   ΠΕΚ ΑΜΕΑ
Πειραϊκή ένωση γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία, νοητική υστέρηση. Δραστηριότητες, πληροφορίες, προϊόντα του εργαστηρίου του συλλόγου.

   Όσιος Γέρων Πορφύριος
Φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο ατόμων τα οποία έχουν ειδικές ανάγκες. Πληροφορίες, εκδηλώσεις, δραστηριότητες.

   Παρέμβαση αναπήρων πολιτών
Ιδεολογικό πλαίσιο, πληροφορίες, δελτία τύπου, άρθρα και δημοσιεύσεις, μονοθεσία.

   Μέριμνα για το ειδικό παιδί "Αγία Μαρίνα"
Εξειδικευμένο κέντρο κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αναπηρίες. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πληροφορίες, επαγγελματική κατάρτιση, κατάλογος προϊόντων, δραστηριότητες.

   Οικοτροφείο ΙΑΣΙΣ
Μη κερδοσκοπική εταιρία με συμβουλευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες ατόμων τα οποία έχουν ψυχοκοινωνικά και διανοητικά προβλήματα. Πληροφορίες, δραστηριότητες, υπηρεσίες, νέα.

Πολλά από τα "χρήσιμα" sites που εμφανίζονται, ίσως να μην ανταποκρίνονται στις περιγραφές που παρουσιάζουμε είτε γιατί έχουν σταματήσει ή αλλάξει τη λειτουργία τους. Για αυτό σας προτρέπουμε να διαβάζετε προσεκτικά το τι παρέχει το κάθε προτεινόμενο site. Το 2search.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις παροχές του κάθε προτεινόμενου web site. Εάν διαπιστώνετε κάτι διαφορετικό ή λάθος ή αλλαγή στα προτεινόμενα sites, σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε.
 
 


 
 
 
Διαφήμιση | Πληροφορίες | Όροι χρήσης | Πολιτική απορρήτου | Επικοινωνία

© 2000 - 2018  www.2search.gr